Mooie muurbeschildering laten maken?

Bent u op zoek naar een mooie muurbeschildering in uw woning of tuin? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Of de muur binnen is of buiten! Ik kan het allemaal voor u beschilderen.
Zelf heb ik veel ervaring in het beschilderen van muren. Zie enkele voorbeelden.
Een muurbeschildering brengt veel meer sfeer in uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer, keuken, buiten in de tuin, café, restaurant, zorgcentrum, winkel etc...
Ook kan een trompe l'oeil (doorkijk) het zo laten lijken of de ruimte of de tuin/terras groter lijkt. Verder kan de spanning in een muur beschildering opgevoerd worden door 't te laten lijken of er iets uit de muur komt dmv. een 3 D effect, een dolfijn of tractor zijn enkele voorbeelden. 
Zelf heb ik veel ervaring met muren beschilderen. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 39 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit meer over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Het is voor mij altijd een uitdaging om een muur te beschilderen net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik altijd streef naar kwaliteit, zodat u er lang plezier van heeft. Ik heb er plezier in om 't voor u te beschilderen.
Boeddha op slaapkamerMuurschildering bosMuurschildering bos met jager