Sfeervolle muurschildering laten maken in de woonkamer?

Bent u op zoek naar iemand die een sfeervolle muurschildering in uw woonkamer kan maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Mijn werkgebied ligt vooral in Limburg.
Een muurschildering in uw woonkamer kan deze ruimte net dat persoonlijke tintje geven waar u al lang naar op zoek was. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u graag een Boeddha of liever een uitzicht op de muur in de woonkamer wilt zien. Dat kan ik allemaal voor u realiseren. Het heeft net een andere dimensie als een schilderij, omdat het rechtstreeks op de muur is aangebracht en dus kan uitwaaieren. Ook kan een trompe l'oeil (doorkijk) de woonkamer groter kan doen lijken.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen in de woonkamer. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik "Muraccent". 
Voor mij blijft het maken van een muurschildering in de woonkamer altijd een uitdaging, net als alle andere schilderwerken, omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er lang van kunt genieten. Ik kom't graag voor u schilderen.
muurschildering adelaar met indiaanMuurschildering van wilde bloemen.