Sfeervolle muurschildering laten maken in de tuin?

Bent u op zoek naar iemand die een saaie of lelijke muur in de tuin kan opknappen door middel van een muurschildering? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Vaak bestaat een tuinmuur uit verschillende soorten stenen als gevolg van door de jaren heen verschillende aanbouwen van buren enz. Op bijgaande foto's zie je hoe dat opgelost kan worden, zonder de hele muur te beschilderen.
Of een oude lelijke muur bij het terras waar je eigenlijk geen planten voor wilt zetten, omdat je dan weer te veel plaats verliest. Door middel van een muurschildering met een doorkijk (trompe l'oeil) wordt deze muur een stijlvolle blikvanger én je tuin lijkt ook nog wat groter.
Deze aanpak kan natuurlijk ook een saaie of lelijke muur op het terras bij een café een stijlvolle invulling geven.
Zelf heb ik vel ervaring met het opknappen van een muur in de tuin. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een muurschildering in de tuin te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
Net begonnen met de muurschilderingPoortje op een kier.Muurschildering met doorkijk (trompe l'oeil).