Muurschilderingen

Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje op een kinderkamer voor een meisje of babykamer, of een stoere auto op een kinderkamer voor een jongen.

Een tuinmuurschildering van uw favoriete vakantiefoto kan een kale of lelijke muur in uw tuin enorm verfraaien. Maar dat kan natuurlijk ook iets heel anders zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld voor een jager een muur van 10 meter lang gevuld met bos waarin allerlei dieren te zien zijn en ook hijzelf met zijn honden.

Door een trompe l'oeil, (doorkijk) lijkt de tuin of kamer groter en wordt de illusie gecreëerd dat er meer is achter wat eerst een saaie muur was.
Een muurschildering maak ik met goede buitentex wat dus lang meegaat. Buiten hangt de houdbaarheid ook af van de ligging en de conditie van de muur.

Als u graag een muurschildering wilt laten maken kunt u contact met mij opnemen. Dan kunt u de situatie en uw wensen doorgeven en aan de hand daarvan maak ik een offerte en eventueel een globale schets om te kijken of het de muurschildering is wat u in gedachten heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Vaak ontstaan er onder het schilderen nog nieuwe ideeën, bijvoorbeeld een huisdier wat men nog graag in de muurschildering verwerkt ziet. Deze zijn meestal wel in te passen in de muurschildering. 

Uw pivacy is voor ons belangrijk, daarom gaan we zorgvuldig om met uw gegevens.
 
Muurschildering in een kapsalon't Laatste avondmaal.