Aparte muurschildering laten maken?

Bent u op zoek naar een muurschildering die op maat wordt gemaakt? dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Of 't om een portret (kan ook van een huisdier) gaat of een landschap. Dat kan ik allemaal voor u realiseren.
Zo heeft elke muurschildering een unieke en aparte uitstraling en hoeft er geen een hetzelfde te zijn. Wel is het natuurlijk ook mogelijk om van een bestaande foto of afbeelding een muurschildering te maken. Vaak wordt ook gevraagd om een huisdier in de muurschildering te integreren. Dat is geen probleem.
Een muurschildering kan overal in huis gemaakt worden, mits de ondergrond er geschikt voor is, wat meestal wel 't geval is. Woonkamer, badkamer, keuken, kinderkamer, babykamer of slaapkamer, en natuurlijk ook buiten in de tuin. 
Ook een muur in een café of restaurant of zorgcentrum wordt vaak voorzien van een muurschildering om de sfeer aanzienlijk te verhogen.
Prijzen zijn moeilijk te bepalen, hiervoor heb ik informatie nodig wat betreft de grootte van de muurschildering, de textuur van de muur en de moeilijkheidsgraad van de muurschildering. Wel maak ik van tevoren een offerte, zodat de klant van tevoren weet waar hij of zij aan toe is.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net al alle andere schilderwerken.. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er lang van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
Muurschildering in keuken met eigen boot en hondje.