babykamer uniek aankleden door middel van een muurschildering

Om jouw baby welkom te heten kun je de babykamer mooi aankleden door middel van een unieke muurschildering. Naar mate jouw baby opgroeit zal hij of zij steeds meer gaan reageren op de afbeeldingen en kleuren op de muur, wat mooi is om te zien.
Er kan natuurlijk een bestaande afbeelding, bv. beertje of disney figuur gekozen worden, maar het is persoonlijker om er iets aan toe te voegen wat bij jullie gezinnetje hoort. Bijvoorbeeld de hond van de familie of iets van het werk/hobby van vader of moeder, ik noem maar wat. 
Zelf heb ik veel ervaring met het aankleden van de babykamer. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit meer over. 15 jaar geleden ben ik gestart met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een babykamer aan te kleden, net als alle andere schilderwerken, omdat ik naar kwaliteit streef zodat u er lang plezier van zult hebben.
Muurschildering Olifantje, tractor en koemuurschildering op kastdeuren van een kinderkamerMuurschildering van 101 Dalmatiƫrs met de hond des huizes er bij.