Ervaren muurschilders, muurschilderingen op maat laten maken?

Bent u op zoek naar muurschilders om sfeervolle muurschilderingen te maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
We zorgen voor een muurschildering op maat die bij u en uw woning past. 
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje of stoere auto op een kinderkamer. Ook kun je jouw baby verwelkomen in een babykamer met een knusse muurschildering waar hij of zij steeds meer gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgevrolijkt worden met een muurschildering, wat uw huis net dat persoonlijk tintje geeft waar u al een poos naar op zoek bent.
Ook een tuinmuurschildering kan een saaie of lelijke muur enorm verfraaien met een thema naar wens. Dat kan varieëren van een exotisch vergezicht naar Boeddha of een oerHollands bos en alles er tussen in.  Door een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de tuin of ruimte ook nog groter.
Zelf heb ik als muurschilder veel ervaring met muurschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u lang plezier heeft van de muurschildering. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
 
Muurschildering in een tuinMuurschildering buiten van een boerenerf.Muurschildering buiten, Boeddha.Muurschildering buiten, Bos.