Goed getroffen portret op doek, muur of raam laten schilderen?

Wilt u graag een portret laten schilderen? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Een goed lijkend en treffend portret laten schilderen leer je niet van vandaag op morgen. Hier heb ik dus ook al jarenlange ervaring mee, zodat de portretten door de jaren heen steeds beter worden. Bij een portret op doek zorg ik altijd voor een doek van goede kwaliteit en met een 4 cm dikke rand. Deze rand schilder ik mee, wat als voordeel heeft dat er geen lijst nodig is (kan wel) en dus behoorlijk in kosten scheelt. Ook zorg ik altijd dat er aan de achterkant een draad is bevestigd, zodat 't direct opgehangen kan worden.
Een portret op raam laten schilderen wordt meestal gevraagd met carnaval(prins) of een of ander feest of jubileum. Het moet snel en direct goed worden opgezet, omdat als je er te lang over heen schildert de onderste lagen loslaten, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Eenmaal droog, kan 't tegen een stootje en is later ook weer gemakkelijk te verwijderen.
Een portret op de muur laten schilderen doe ik vaak met behulp van een projector, omdat deze meestal worden uitvergroot. Dit vergemakkelijkt het proces en is daardoor minder tijdrovend.
Zelf heb ik veel ervaring met 't schilderen van portretten op ramen, op hout (uitgezaagd) en op doek. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden starrte ik met "Muraccent".
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een portret te schilderen, net al alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang van kunt genieten. 
 
Portret van Prins carnaval op de raamPortret van Prins carnaval op een bord.Muurschildering, portret van een speleoloogPortret op doek van Max Verstappen.