Goed getroffen portret op doek of op de muur.of raam.

Wilt u graag een portret laten maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Het maken van een goed getroffen en dus lijkend portret is iets wat je niet van vandaag op morgen leert. Hier heb ik dus ook al jaren ervaring mee en zo worden de portretten ook steeds beter. Het is de kunst om de essentie van het gezicht en van de persoon naar voren te halen, zodat 't lijkt of deze tegenover je zit/staat op een heel natuurlijke manier. Toch hoeft zo'n portret niet altijd het doek helemaal te vullen. Het is vaak spannender om iets weg te laten of in de achtergrond te laten overgaan. Dat zijn dan ook de voordelen van een portret schilderij op doek
Als doek gebruik ik altijd goede doeken van 4 cm dik waarvan ik ook de zijkanten beschilder. Dit heeft als voordeel dat 't niet nodig is om er een lijst om te kopen, omdat 't immers al is afgewerkt. wat flink in kosten scheelt. Voor aflevering zorg ik ook altijd dat het doek is voorzien van draad, zodat 't zo opgehangen kan worden.
Zelf heb ik veel ervaring met 't maken van portretten. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een portret te schilderen, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er met plezier naar zult kijken. 
 
portretten zussen en broer in zwart/ witportret broertje en zusjeportret van een tiener