Grappige of mooie raamschildering laten maken

Bent u op zoek naar een raamschildering? Een laten maken is een vak apart. Je kunt er niet eindeloos overheen schilderen, want anders laten de onderste lagen weer los. Het is dus zaak om snel en goed te werk te gaan. Om een raamschildering te maken gebruik ik altijd latex muurverf. Het voordeel hier van is dat het lang goed blijft en ook weer gemakkelijk te verwijderen is. Ook is het fijn dat de matte verf mooi contrasteerd met de glanzende raam.
Een raamschildering wordt vooral veel gemaakt met carnaval in café's en bij particulieren, maar ook bij een geboorte, jubileum en met kermis, kerstmis en belangrijke voetbaltoernooien (EK, WK).
Het is mogelijk om een portret op de raam te laten schilderen. Vaak doe ik dat bij de prins zelf met carnaval of op café ramen. Met jubileums kan dat natuurlijk ook. 
Zlef heb ik veel ervaring met raamschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over.  18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een raamschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u zo veel mogelijk van mijn werk kunt genieten.
2 prinsen op de ramen van 1 café.Prins carnavalGrappige raamschildering