mooie muurdecoratie laten maken?

Bent u op zoek naar een sfeervolle muurdecoratie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Muurdecoratie in de vorm van een muurschildering kan overal in en om het huis. Een sprookje of stoere auto/motor etc. op een kinderkamer, een knusse muurschildering op de babykamer waar 't kleintje steeds meer op gaat reageren.
Of een sfeervolle muurdecoratie in een woonkamer of slaapkamer, keuken of in een café, restaurant, winkel, zorgcentrum etc. zorgt er voor dat je elke dag weer een stukje plezieriger werkt en woont.
Door middel van een trompe l'oeil (doorkijk) lijkt de ruimte of het terras ook nog groter, wat natuurlijk meegenomen is. Verder kan een muurdecoratie in 3 D effect nog wat extra spanning geven, omdat 't lijkt of er iets uit de muur komt. Dat kan van alles zijn. Van dolfijn tot trein. Niets is te gek. 
Zelf heb ik veel ervaring met muurdecoratie door middel van schilderen. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 39 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat ook nooit meer over.18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij is het altijd een uitdaging om een muurdecoratie te schilderen, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar perfectie en kwaliteit streef, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik heb er plezier in om 't voor u te schilderen. 
Doorkijk ( trompe lóeil) in de tuinFrans geveltje in de tuin in plaats van een kale witte muur.