mooie muurschilderijen laten maken? Muraccent helpt u graag.

Bent u op zoek naar sfeervolle muurschilderijen? Dan bent u op 't juiste adres.
Bij een muurschilderij kan men zich van alles voorstellen : een sprookje of stoere auto/motor, Pow Patrol op een kinderkamer, of gezellige muurschilderijen met Me to you beertjes of Nijntje op een babykamer. Uw baby zal er naarmate hij/zij opgroeit steeds meer op gaan reageren. Natuurlijk kan in elke ruimte in huis opgefleurd worden met mooie muurschilderijen
Ook kan een kale of lelijke muur in uw tuin door middel van muurschilderijen flink opgeknapt worden. Het is vaak niet eens nodig om dan de hele muur te beschilderen. Zo zit u een stuk plezieriger op uw eigen terras.
Ook kan d.m.v. een doorkijk (trompe l'oeil) de tuin of ruimte groter lijken
Zelf heb ik veel ervaring met het maken van muurschilderijen. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit meer over. 18 jaar geleden ben ik gestart met "Muraccent'.
Voor mij is 't altijd een uitdaging om muurschilderijen te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik heb er plezier in om 't voor u te schilderen.
Muurschilderij Boeddha in tuinMuurschilderij poort naar de buren in een tuinMuurschilderij op een slaapkamer.Muurschilderij in een hostel op Costa Rica