Mooie muurschildering laten maken?

Wilt u graag een mooie muurschildering te laten maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje of stoere auto op een kinderkamer of natuurlijk iets anders waar uw kind helemaal van opbloeit. Ook kun je jouw baby welkom heten met een muurschildering op de babykamer waar hij of zij steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in uw woning opgefleurd worden met een sfeervolle muurschildering naar wens.
Een tuinmuurschildering van uw favoriete vakantiefoto kan een kale of lelijke buitenmuur enorm verfraaien. Natuurlijk kan het ook een heel ander onderwerp zijn. Aan u de keus. Zo zit je met nog meer plezier op je eigen terras. Door een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de ruimte of de tuin ook nog wat groter en wordt de illusie gewekt dat er meer is achter wat eerst een saaie muur was.
Verder verplaats ik mijn werkterrein regelmatig naar een restaurant, café, kapsalon, winkel of zorgcentrum.
Zelf heb ik veel ervaring met 't maken van een muurschildering. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier bij u schilderen.
 
Frans geveltje in de tuin.Muurschildering in de hal van een zorgcentrumMuurschildering op een toiletMuurschildering op een babykamer. me to you beertje met bokshandschoen.