mooie muurtekening laten maken?

Bent u op zoek naar een mooie muurtekening? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Een muurtekening kan van alles voorstellen: een sprookje of een stoere auto op een kinderkamer. Ook kun je jouw baby verwelkomen in een babykamer met een knusse muurtekening waar hij of zij steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgevrolijkt worden met een mooie muurschildering die een persoonlijk tintje aan jouw huis geeft.
Ook een tuinmuurschildering kan een saaie of lelijke muur enorm verfraaien. De thema's voor een muurtekening in de tuin kunnen varieëren van een oerHollands bos naar een exotisch vergezicht of een Boeddha en alles daar tussen in. 
Door middel van een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de tuin of de ruimte ook nog groter.
Zelf heb ik veel ervaring met muurtekeningen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurtekening te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
 
Muurschildering in een tuinDetail van een Muurschildering buiten, bos.Muurschildering buiten, Boeddha.Muurschildering kinderkamer, Frozen.