muur mooi laten schilderen

Bent u op zoek naar iemand die uw muur sfeervol kan schilderen door middel van een muurschildering? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Of 't een muurschildering is voor op de kinder- of babykamer, of een sfeervolle doorkijk in de tuin of in een restaurant. Ik kan het allemaal voor u schilderen.
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje of een stoere auto/motor op een kinderkamer, of een knusse muurschildering op een babykamer, waar hij of zij straks steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgefleurd worden met een muurschildering, zelfs 't kleinste kamertje. Ook buiten in de tuin kan een kale of lelijke muur veranderen in een mooie blikvanger d.m.v. een muurschildering.
Zelf heb ik veel ervaring met het schilderen op de muur. Zie de voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 39 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit meer over. Voor mij is 't altijd een uitdaging om te schilderen op een muur, net als alle andere schilderwerken, omdat ik naar kwaliteit streef, zodat u er lang plezier van zult hebben.
muurschildering Boeddha buiten