muurschildering laten maken?

Bent u op zoek naar iemand die sfeervolle muurschilderingen kan maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje of een stoere auto op een kinderkamer. Ook kun je jouw baby welkom heten met een gezellige muurschildering op de babykamer waar hij of zij steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgevrolijkt worden met een muurschildering. Een tuinmuurschildering van uw favoriete vakantiefoto kan een lelijke of kale muur enorm verfraaien. Het kan natuurlijk ook iets heel anders zijn. Laat uw fantasie maar de vrije loop. Hier kan ik u ook adviseren en kan 't allemaal voor u schilderen.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken. Dat komt omdat ik naar kwaliteit en perfectie streef, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.