muurschildering op de babykamer laten maken in regio Roermond ?

Bent u in regio Roermond op zoek naar iemand die een muurschildering op de babykamer kan maken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Of 't nu gaat om Winnie de Poeh of een Me to you beertje. Dat kan ik allemaal voor u schilderen.
Jouw baby verwelkomen in een babykamer met een gezellige muurschildering waar hij of zij later steeds meer op gaat reageren. Muraccent kan dat mogelijk maken voor een redelijke prijs. Vaak is het grappig om boven de commode nog iets uit de muurschildering terug te laten komen om de kamer compleet te maken en nog meer reactie van de baby te zien.
Zo'n muurschildering is normaal gesproken binnen een dag klaar. 
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen op de babykamer. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging omeen muurschildering op de babykamer te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er nog lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
muurschildering giraffe, olifantje en tractormuurschildering Nijntje op schommel in een babykamerMuurschildering 101 Dalmatiƫrs met de hond des huizes op een babykamer