muurschildering voor buiten laten maken?

Bent u op zoek naar iemand die een sfeervolle muurschildering voor buiten kan maken? Dan bent u bij mij aan t juiste adres.
Een tuinmuurschildering kan een kale of lelijke muur in uw tuin enorm verfraaien. Zo is 't mogelijk om een betonnen muur te veranderen in een bos of exotische vakantiebestemming. Of een muur wat uit verschillende steensoorten bestaat zó beschilderen dat dat niet meer opvalt, zonder de hele muur te beschilderen. Het wordt dan nóg fijner om buiten op 't terras te zitten in je eigen tuin.
Door middel van een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de tuin dan ook nog wat groter.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen buiten. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurschildering buiten te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
Detail van een muurschildering buitenMuurschildering in een tuin.Detail van een muurschildering op een betonnen muur.Muurschildering van een boerenerf.