Op zoek naar een kunstenares in Limburg

Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 39 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit meer over. 18 jaar geleden ben ik gestart met "Muraccent".
Als kunstenares maak ik vooral in Limburg muurschilderingen, raamschilderingen en schilderijen. Muurschilderingen kunnen overal in huis aangebracht worden : woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken, babykamer, maar ook buiten in de tuin. Ook in café's, restaurants en zorginstellingen kan een juiste muurschildering de sfeer enorm gunstig beïnvloeden. Als kunstenares kan ik u daar met raad en daad bijstaan om een goede keuze te maken. De combinatie van uw wensen en mijn uitvoering daarvan zorgt dat de muurschildering altijd uniek is.
Ook maak ik raamschilderingen vooral met carnaval, maar ook kermis, geboorte, jubileum en kerstmis komen regelmatig voor. Het is leuk om op straat te werken, naarmate de raamschildering vorderd komen de reacties, wat mij als kunstenares goed doen.
In mijn vrije uurtjes maak ik graag schilderijen op doek, waarbij ik allerlei technieken uitprobeer en toepas. Ook maak ik schilderijen in opdracht. Meestal komt dat neer op 't schilderen van portretten wat ik als kunstenares ook ontzettend mooi vind om te doen.
Voor mij is het altijd een uitdaging om een muurschildering te maken net als alle andere schilderwerken, omdat ik naar kwaliteit streef, zodat u er nog lang van kunt genieten. 
Schilderij/ gitaristemuurschildering keuken met eigen boot en hondjeRaamschildering ter ere van een verjaardag.