sfeervol de buitenmuur opknappen

Bent u op zoek naar iemand om een buitenmuur op te knappen door middel van een muurschildering? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Of u nu een doorkijk wilt om de ruimte groter te laten lijken of een sfeervolle muurschildering. Dat kan ik allemaal voor u schilderen, met goede buitentex.
Een saaie of lelijke muur is meestal een doorn in het oog van menig terrasbezitter. Door een mooie muurschildering kan ik deze muur behoorlijk opknappen, zodat u met plezier in de tuin kunt genieten van een vergezicht of een ander sfeervol tafereel, wat u zelf uitzoekt of met behulp van mijn advies tot stand komt.
Vaak maak ik eerst een globale schets om te kijken of de klant en ik op 1 lijn zitten. Hier kan dan natuurlijk nog vanalles aan aangepast worden. Tijdens het schilderen komen vaak nog vragen of ik 't een of ander er nog bij kan plaatsen wat belangrijk of persoonlijk is voor de klant. Meestal is dat wel te realiseren.
Door een trompe l'oeil (doorkijk) lijkt de tuin ook nog groter wat natuurlijk dubbele winst is. 
Zelf heb ik veel ervaring met het opknappen van een buitenmuur, zie enkele voorbeelden. 
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat ook nooit meer over. 15 jaar geleden ben ik gestart met "Muraccent". 
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een buitenmuur op te knappen, net als alle andere schilderwerken, omdat ik naar kwaliteit streef zodat u er lang plezier van zult hebben.

 
muurschildering in tuin met een doorkijkmuurschildering in een tuin met enkele doorkijken en een beeld in een nis.