Sfeervol uw muur laten beschilderen door een muurschilder

Bent u op zoek naar een muurschilder die sfeervolle muurschilderingen kan maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Of  't nu voor binnen in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken is, of om buiten een saaie of lelijke muur beschilderen in de tuin of bij 't terras. Ook in café, restaurant, zorgcentrum, winkel etc. Deze muren kan ik allemaal voor u beschilderen om er een mooi geheel van te maken en zo uw werk- en leefomgeving plezieriger en sfeervoller te maken.
Door middel van een trompe l'oeil (doorkijk) lijkt de ruimte of de tuin/terras ook nog wat groter, wat natuurlijk meegenomen is. Een 3 D effect geeft nog wat extra spanning aan de muurschildering als 't net lijkt of er iets uit de muur komt. Dat kan van alles zijn. Van een dolfijn tot tractor.
Zelf heb ik als muurschilder veel ervaring met het maken van muurschilderingen. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 39 jaar geleden begonnen. Dat gaat waarschijnlijk nooit meer over. Met "Muraccent" ben ik 18 jaar geleden gestart.
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar perfectie en kwaliteiet streef, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik heb er plezier in om het voor u te schilderen.