Sfeervolle muurschildering binnen laten maken?

Bent u op zoek naar een sfeervolle muurschildering binnen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Of 't nu een stoere motor voor op de kinderkamer, een sfeervol tafereel in de woonkamer of een blikvanger in de keuken moet zijn. Ik kan het allemaal voor u schilderen.
Een saaie of lelijke muur kan een mooie blikvanger worden met een persoonlijke, op maat gemaakte muurschildering. Hier kan ik u ook in adviseren.
Ook is het mogelijk om door middel van een muurschildering binnen de ruimte groter te laten lijken. Dit kan door gebruik te maken van trompe l'oeil (doorkijk). Met 3 D effecten krijg je wat meer spanning in de muurschildering binnen, zodat het net lijkt of er iets uit de muur komt. Dat kan van alles zijn, van bus tot olifant. 
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen binnen te maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat ook nooit meer over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdagingom een muurschildering binnen te maken, net als alle andere schilderwerken.Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
Muurschildering dolfijnen in woonkamerMuurschildering chinese stijl in woonkamerMuurschildering orchidee op een slaapkamer,