sfeervolle muurschildering laten maken?

Wilt u een muurschildering laten maken en woont u in Echt en omstreken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje op een kinderkamer voor een meisje of een stoere auto of zo op een kinderkamer voor een jongen. .  Ook kun je jouw baby welkom heten met een gezellige muurschildering op de babykamer waar hij of zij steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgevrolijkt worden met een muurschildering. Een tuinmuurschildering van uw favoriete vakantiefoto of een ander landschap/zeezicht etc. kan een kale of lelijke muur in uw tuin enorm verfraaien. Het kan natuurlijk ook iets heel anders zijn. Laat uw fantasie maar de vrije loop. Hier kan ik u ook in adviseren. Door middel van een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de ruimte of de tuin ook nog een stuk groter.
Verder verplaats ik mijn werkterrein regelmatig naar een restaurant, café, zorgcentrum of winkel om daar met een muurschildering de juiste sfeer te creëren.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit meer over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar kwaliteit en perfectie streef, zodat u lang plezier van mijn werk zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
muurschildering in tuinMuurschildering in een tuin met 2 doorkijken en 1 nis met beeld.Muurschildering op een kinderkamer.