sfeervolle muurschildering laten maken in uw woonkamer?

Bent u op zoek naar een sfeervolle muurschildering in uw woonkamer? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Of 't een portret moet worden of een landschap. Dat kan ik allemaal voor u realiseren.
Zo'n muurschildering geeft net dat persoonlijk tintje waar u al lang naar op zoek bent. Doordat het direct op de muur geschilderd wordt is toch anders dan een schilderij en daardoor ook veel meer mogelijkheden. Zo kan dmv. een doorkijk(trompe l'oeil) de ruimte groter lijken, of het kan zo geschilderd worden dat 't net lijkt of iets uit de muur komt. Ook hoeft de muurschildering niet scherp omrand te zijn, wat natuurlijk bij een schilderij wel het geval is. De mogelijkheden voor grootte en onderwerpen zijn zeer flexibel, natuurlijk van de muur afhankelijk. 
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen in de woonkamer. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderenis zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een muurschildering in de woonkamer te maken, net al alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar perfectie en kwaliteit streef, zodat u er lang van kunt genieten. Ik kom 't met plezier schilderen.

 
muurschildering woonkamer adelaar met indiaan.Muurschildering wild boeket bloemenMuurschildering met een doorkijkMuurschildering waardoor 't lijkt of de dolfijnen uit de muur komen.