sfeervolle muurschildering laten maken voor de kinderkamer?

Bent u op zoek naar een muurschildering voor op de kinderkamer in regio Limburg? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Of uw kind nu paarden, een stoere motor, pow patrol of een sprookje wil. Dat kan ik allemaal voor u realiseren.
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen; een sprookje op een kinderkamer voor een meisje, of een stoere auto op een kinderkamer voor een jongen. Ook kun je jouw baby verwelkomen in een babykamer met een gezellige muurschildering waar hij of zij later steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgefleurd worden met een muurschildering op maat, ook 't toilet.
Door een trompe l'oeil (doorkijk) lijkt de kamer groter en wordt de illusie gecreëerd dat er meer achter is, wat eerst een saaie muur was.
Een tuinmuurschildering van een vakantiefoto of ander landschap/zeezicht/tuin kan een kale of lelijke muur in uw tuin enorm verfraaien. Maar 't kan natuurlijk ook heel iets anders zijn. Laat uw fantasie maar de vrije loop.
Verder verplaats ik mijn werkterrein regelmatig naar een restaurant, kapsalon, bloemist of andere winkel.
Vaak ontstaan onder 't schilderen nog nieuwe ideëen, bijvoorbeeld een huisdier wat men nog graag in de muurschildering verwerkt ziet. Deze zijn meestal wel in te passen.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen maken op kinderkamers. Zie enkele voorbeelden. 
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ikstref naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
 
muurschildering op een kinderkamerMuurschildering Skyline New YorkMuurschildering New KidsMuurschildering kinderkamer