Sfeervolle muurschilderingen laten maken?

Bent u op zoek naar iemand die een muurschildering in Limburg kan maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. Of u nu een landschap, portret of Winnie de poeh wilt. Dat kan ik allemaal voor u realiseren. En vooral Limburg is mijn werkgebied, omdat zelf in Midden-Limburg woon. 
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje op een kinderkamer voor een meisje, of een stoere auto op een kinderkamer voor een jongen. Of jouw baby verwelkomen met een gezellige muurschildering, waar hij of zij later steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgefleurd worden met een muurschildering. Tot in het kleine kamertje toe.
Een tuinmuurschildering van uw favoriete vakantiefoto of een ander landschap kan een kale en lelijke muur in uw tuin enorm verfraaien. Maar dat kan natuurlijk ook iets heel anders zijn. Laat uw fantasie maar de vrije loop. 
Door een trompe l'oeil, (doorkijk) lijkt de tuin of kamer groter en wordt de illusie gecreëerd dat er meer is achter, wat eerst een saaie muur was.
Verder verplaats ik mijn werkterrein regelmatig naar een restaurant, kapsalon, bloemist of andere winkel.
Als u graag een muurschildering wilt laten maken, kunt u contact met mij opnemen. Als u de situatie en wensen doorgeeft, kan ik aan de hand daarvan een offerte maken en eventueel een globale schets om te kijken of het de muurschildering is wat u in gedachten heeft, zodat u niet voor varrassingen komt te staan. Soms is het handig als ik van tevoren even aan kom om de situatie te bekijken. 
Vaak ontstaan er onder het schilderen nieuwe ideeën, bijvoorbeeld een huisdier wat men nog graag in de muurschildering ziet terugkomen. Deze zijn meestal wel in te passen. 
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
 
Muurschildering in restaurant de Aetzaak in Sittard.Muurschildering in bloemistenzaak