Sfeervolle muurschilderingen laten maken?

Bent u op zoek naar een muurschildering? Dan bent bij mij aan 't juiste adres. Zelf woon ik in de buurt van Roermond, dus in de regio.
Bij een muurschildering kan men zich van alles voorstellen; een sprookje op een kinderkamer voor een meisje of een stoere auto of motor voor een jongen. Ook kun je jouw baby welkom heten in een babykamer met een gezellige muurschildering waar hij of zij later steeds meer op gaat reageren.
Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgefleurd worden met een muurschildering, ook 't toilet.
Een tuinmuurschildering van uw favoriete vakantiefoto, of ander landschap/zeezicht/tuin, kan een kale of lelijke muur in uw tuin enorm verfraaien. Maar dat kan natuurlijk ook iets heel anders zijn. Laat uw fantasie maar de vrije loop. Hier kan ik u ook in adviseren.
Door een trompe l'oeil (doorkijk) lijkt de tuin of kamer groter en wordt de illusie gecreëerd dat er meer is achter, wat eerst een kale muur was.
Verder verplaats ik mijn werkterrein regelmatig naar een restaurant, kapsalon, zorgcentrum, bloemist of andere winkel.
Vaak ontstaan er onder het schilderen nog nieuwe ideëen, bijvoorbeeld een huisdier wat men nog graag in de muurschildering verwerkt ziet. Dat is meestal wel in te passen.
Zelf heb ik veel ervaring met muurschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij is 't altijd weer een uitdaging om een muurschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar kwaliteit en perfectie streef, zodat u er lang plezier van zult hebben. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
muurschildering restaurant