sfeervolle wanddecoratie woonkamer laten maken?

Bent u op zoek naar een sfeervolle wanddecoratie in de woonkamer? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Een wanddecoratie of muurschildering heeft wat meer mogelijkheden dan een schilderij, omdat de randen niet specifiek omlijnd hoeven te zijn. De muurschildering kan bijvoorbeeld uitwaaieren of je kunt een soort doorkijk (trompe l'oeil) realiseren waardoor de ruimte groter lijkt, maar je kunt de schildering ook levendiger maken door het te doen lijken of er iets uit de muur komt. Al met  al allerlei manieren om een persoonlijk tintje te geven aan uw woonkamer.
Zelf heb ik veel ervaring met wanddecoratie in de woonkamer. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen is zo'n 35 jaar geleden begonnen. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't altijd een uitdaging om een wanddecoratie in de woonkamer te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar kwaliteit en perfectie streef, zodat u lang plezier zult hebben van mijn werk.
 
Wanddecoratie adelaar met indiaan.Muurschildering in een woonkamer boven de bank.Muurschildering voor een voorbeeld van een doorkijk op een terras.Muurschildering waardoor 't lijkt of de dolfijnen uit de muur komen.