Sfeervolle wandschildering laten maken?

Bent u op zoek naar een sfeervolle wandschildering? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres. 
Bij een wandschildering kan men zich van alles voorstellen: een sprookje of een stoere auto op een kinderkamer, maar je kunt ook jouw baby welkom heten met een muurschildering, waar je kindje steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgefleurd worden met een wandschildering.
Ook een tuin muurschildering kan een saaie of lelijke muur enorm verfraaien. Zo veranderd een onooglijke muur in een sfeervolle en persoonlijke blikvanger. Het vertoeven op je eigen terras wordt dan nóg aangenamer.
Door middel van een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de ruimte of de tuin ook nog groter wat natuurlijk mooi meegenomen is.
Verder verplaats ik mijn werkterrein regelmatig naar café s, restaurant, kapper, zorgcentum, bloemist of andere winkels.
Zelf heb ik veel ervaring met wandschilderingen. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is 't maken van een wandschildering altijd een uitdaging, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u lang van mijn werk kunt genieten.
Sfeervolle muurschildering in een hal, met ruimtelijk effectMuurschildering onderwaterwereld op een kinderkamer.Muurschildering buiten in een tuin.