Sfeervolle wandschilderingen laten maken?

Bent u op zoek naar iemand die sfeervolle wandschilderingen kan maken?  Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
Bij wandschilderingen kan men zich van alles voorstellen: een sprookje of een stoere auto op een kinderkamer, maar ook kun je jouw baby welkom heten met een babykamer met wandschilderingen waar je kindje steeds meer op gaat reageren. Natuurlijk kan elke ruimte in huis opgevrolijkt worden met sfeervolle, persoonlijke wandschilderingen op maat.
Ook een tuinmuurschildering kan een saaie of lelijke muur in uw tuin behoorlijk verfraaien. Hiervoor zijn verschillende technieken beschikbaar, zodat niet eens de hele muur beschilderd hoeft te worden. Door middel van een doorkijk (trompe l'oeil) lijkt de ruimte of de tuin ook nog wat groter, wat natuurlijk meegenomen is.
Zelf heb ik veel ervaring in 't maken van wandschilderingen. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over.  18 jaar geleden startte ik met "Muraccent".
Voor mij is een wandschildering altijd een uitdaging, net als alle ander schilderwerken, Dat komt omdat ik streef naar kwaliteit en perfectie, zodat u zo lang mogelijk kunt geneien van mijn werk.
 
Wandschildering in een hal. Muurschildering buiten in de tuin.Wandschildering Draakje op een babykamer.Wandschildering Boeddha op een slaapkamer.