Vrolijke raamschilderingen laten maken?

Wilt u graag raamschilderingen laten maken? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres! En omdat ik in Limburg woon is dat natuurlijk ook mijn werkterrein.
Raamschilderingen maak ik vooral bij feestelijke gebeurtenissen. Dat kan een geboorte of verjaardag zijn, of een of ander jubileum. Ook met kerstmis, kermis en voetbal (EK of WK) worden de ramen vaak opgevrolijkt om alvast in de stemming te komen. Dit jaar helaas niet in Nederland voor 't voetbal...
De meeste raamschilderingen maak ik echter met carnaval op caféramen, zodat de sfeer al van tevoren er al goed in zit.  Van de buitenkant, maar ook van binnen, is 't dan direct een gezellige boel. Portretten van prinsen behoren ook tot de mogelijkheden.
Zelf heb ik veel ervaring met raamschilderingen maken, vooral in Limburg. Zie enkele voorbeelden. 
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij blijft 't een uitdaging om raamschilderingen te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik naar perfectie en kwaliteit streef, zodat u er zoveel mogelijk plezier van hebt.
Raamschildering geboorte.Raamschildering verjaardag.Raamschildering bij de prins carnaval thuis.