Vrolijke raamschilderingen.laten maken?

Bent u op zoek naar iemand die raamschilderingen maakt met carnaval in regio Roermond? Dan bent u bij mij aan 't juiste adres.
De meeste raamschilderingen maak ik met carnaval op caféramen. Van de buitenkant, maar ook van binnen is het dan al direct een gezellige boel. Zo kan iedereen alvast in de stemming komen. Portretten van prinsen behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kan natuurlijk ook bij de prins zelf op de ramen geschilderd worden.
Ook maak ik raamschilderingen bij andere feestelijke gebeurtenissen, zoals bij een geboorte , verjaardag of een of ander jubileum. Kerstmis en kermis of belangrijke voetbaltoernooien worden ook vaak aangekondigd met raamschilderingen.
Zelf heb veel ervaring met raamschilderingen maken. Zie enkele voorbeelden.
Mijn passie voor tekenen en schilderen begon zo'n 35 jaar geleden. Waarschijnlijk gaat dat nooit over. 18 jaar geleden startte ik met "Muraccent". 
Voor mij blijft 't altijd een uitdaging om een raamschildering te maken, net als alle andere schilderwerken. Dat komt omdat ik streef naar perfectie en kwaliteit, zodat u er veel plezier van heeft. Ik kom 't met plezier voor u schilderen.
Raamschildering prins Nico